logo

Studio - Faciliteiten - Theetuin - Maashorst - Agenda - Prijzen - Contact
In de Studio moet het gebeuren, maar je komt naar de Maashorst voor de groene omgeving, en die begint al bij ons in de tuin. Vóór een fruitboomgaard met appels, peren, noten en pruimen. Achter hebben we ook nog bessen, meer appels en een grote moestuin voor verse biologische aanvullingen bij je lunch. Er zijn veel mooie plekjes en bij mooi weer kan er ook prima buiten gewerkt worden.   


WELKOM IN DE THEETUIN

Van de trampoline tot aan de klimtoren is het 80 meter lopen. Daar tussenin liggen de Studio, de buitenkeuken en diverse zitjes om tijdens pauzes even heerlijk van de groene omgeving te genieten.

De voortuin is een kleine boomgaard. Mooi klein en beschut en voorzien van buitenkeuken van 6x6 meter, vuurkuil, trampoline, volliere, hangmat en vele kleine zitjes. Om zonnige dagen tussen april en oktober kan het zijn dat de vlag uit gaat en zijn we geopend voor passerende fietsers van knoopuntroute 2-3.

Lees hier alles over op de webiste van onze Theetuin
 

   


WELKOM IN DE THEETUIN

Het zusje van Studio-Maashorst is Theetuin-Maashorst; bij mooi weer een prachtige uitvalsbasis om de werksessies daar te houden. Onder het garage-dak kan het namelijk behoorlijk warm worden...

Lees hier alles over op de webiste van onze Theetuin
 


De moestuin is nog in aanbouw. In het voorjaar zouden daar versie biologische groenten moeten staan: als er voldoende is, mag je daar zelf nog even wat lekkers plukken. Dat geldt ook voor de vele fruitbomen in de voortuin; overleg even met Dominique wat je kunt eten.

De tuin zit vol vogels en ook de reeën uit het bos komen af en toe op visite. Goed kijken dus, er is vanalles te zien ! Hieronder de Pimpelmees, het Roodborstje en de Staartmees, maar ook de Koolmees en de Grote Bonte Specht zijn al in onze tuin gespot.
In de winter ziet het er natuurlijk heel anders uit en zijn de buiten-mogelijkheden beperkt. Tenzij je een bikkel bent en onder de terrasheaters gewoon doorwerkt in de buitenkeuken ! En dan als lunch een goede hamburger van de winter-BBQ, ook een prima oplossing als winterse lunch.
Ons paradijsje heeft een voortuin (fruitboomgaard / De Theetuin) en een grote achtertuin, samen zo'n 3200 m2. Deze wordt ook privé gebruikt (terras, zwembad, speeltoestellen), maar voor de rest vrij toegankelijk om even van de groene omgeving te genieten - tijdens evenementen. Gebruik van toestellen als de klimtoren, boomhut, trampoline en zwembad zijn geheel op eigen risico en wordt daarom sterk afgeraden.

Lees hier meer over onze Theetuin...

Menu: Studio - Faciliteiten - Theetuin - Maashorst - Agenda - Prijzen - Contact

Bas Griffioen en Dominique van der Heijden
Postiljonstraat 6a - 5374 RG - Schaijk - 0611-604057
www.studio-maashorst.nl - welkom@studio-maashorst.nl