logo

Studio - Faciliteiten - Theetuin - Maashorst - Agenda - Prijzen - ContactWelkom bij Studio-Maashorst.nl in Schaijk; je wil meer weten over de faciliteiten die we kunnen bieden. Er zijn diverse mogelijkheden; formeel en minder formeel, vergaderen of meer een creatieve workshop. Met of zonder whiteboards en flip-over. Hoog of laag zittend.

Afhankelijk van de wensen richten we de ruimte in en sturen we vlak van te voren nog even een foto ter controle. Dan komt het goed; Bij binnenkomst staan de koffie en de techniek klaar en kun je je richten op de inhoud van je sessie.

In de theater opstelling is er plek voor zo'n 35 mensen met zicht op het beamerscherm van 250x150 cm. De laptop kan op het katheder geplaatst worden.   


DE TECHNIEK IN DE STUDIO

- Flinke geluidsinstallatie met i-Pod voor muziek, en twee microfoons
- Goede HD-beamer met scherm van 250x150 cm, met VGA en HDMI-aansluiting
- 2x whiteboard 200x100 cm voor 4 variabele posities
- 1x flipover A1 formaat
- 2 hoge werktafels 180x60 cm, met 12 krukken
- 25+ stoelen voor theater opstelling of opstelling in groepjes met de terrastafeltjes
- Mini podium van 400x80 cm
- Toilet en keukenblok voorzien van koelkast, koffie-, en thee aparaten, glaswerk, servies en bestek.
- Er staat een TV, maar deze heeft geen directe ontvangst. Kan wel (TV) apps via de AppleTV weergeven.


LET OP: De Studio is helaas niet geschikt voor minder valide gasten omdat deze zich op de eerste verdieping bevindt en alleen per trap bereikbaar is.


 
Een informelere setting kan ook met hoge en lage zitjes, hangtafels en ander licht.

Buiten zijn er diverse mogelijkheden: afsluiten met een kampvuur en marshmallows roosteren bijvoorbeeld. Of gebruik de buitenkeuken bij mooi weer voor groeps opdrachten tijdens een workshop.De keuken is voorzien van een koelkast en koffie-, en thee apparaten en fris water. Het toilet bevindt zich naast de keuken.
We zorgen dat alles voor je klaar staat en er ligt duidelijke uitleg bij de aparatuur. Mocht er iets niet lukken, bel dan even Dominique, dan is het zo opgelost. Wil je een betere indruk dan deze foto's kunnen bieden, neem dan gerust contact op voor een afspraak.

Menu: Studio - Faciliteiten - Theetuin - Maashorst - Agenda - Prijzen - Contact

Bas Griffioen en Dominique van der Heijden
Postiljonstraat 6a - 5374 RG - Schaijk - 0611-604057
www.studio-maashorst.nl - welkom@studio-maashorst.nl